Ελληνικά

Ελ

Σχετικα Με Εμας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η MECON Property είναι μία ελληνική εταιρεία κατασκευής οικιστικών κτιρίων που δραστηριοποιείται στα Χανιά της Κρήτης. Με μακρόχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό και τη δόμηση κατοικιών, βασιζόμενη στις υψηλές τεχνικές γνώσεις των στελεχών της και στη χρήση σύγχρονων μεθόδων και υλικών, εγγυάται τη δημιουργία ιδανικών χώρων διαβίωσης με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των ιδιοκτητών.

Η ομάδα της MECON Property αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους μηχανικούς, τοπογράφους και διακοσμητές και συνεργάζεται με τα πλέον εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να παραδίδει σε σύντομους χρόνους έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Σχετικα Με Εμας
Δημιουργικότητα και έμπνευση για ένα καλύτερο μέλλον
Σχετικα Με Εμας

Οι βέλτιστες λύσεις για ένα άριστο αποτέλεσμα

Η κατασκευή μιας κατοικίας αποτελεί μία απαιτητική, σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία η οποία αρχίζει με την έκδοση της άδειας δόμησης και ολοκληρώνεται με την αποπεράτωση του έργου.
Η έμπειρη ομάδα της MECON Property είναι σε θέση να επιλέξει τις βέλτιστες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις για την ολοκλήρωση ενός οικοδομικού έργου, με στόχο ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και δίχως παρεκκλίσεις από τον αρχικό προϋπολογισμό.

Πλήρης υποστήριξη σε κάθε ανάγκη
Σχετικα Με Εμας

Δέσμευση για ποιότητα

Με τη δέσμευση για ποιότητα και βέλτιστη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής ενός κτιρίου, η MECON Property συνεχίζει να προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες πλήρη υποστήριξη ακόμη και μετά την πώληση, προκειμένου το ακίνητό τους να διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ικανοποιώντας τις απαιτήσεις τους και εξυπηρετώντας τις ανάγκες τους.

Ποιότητα στην κατασκευή Πλήρης υποστήριξη σε κάθε ανάγκη
Σχετικα Με Εμας